Paul Veger

“Je bedrijf vernieuwen is meer dan de nieuwste technologieën snel omarmen”

Paul Veger (1964) is oprichter en CEO van Decos Technology Group, een IT-bedrijf dat oplossingen biedt voor digitaal werken. Paul is een echte pionier en visionair en leeft ‘in de toekomst’ door de nieuwste technologieën zo snel mogelijk te omarmen. Zo bouwde hij een volledig papierloos en klimaatneutraal kantoor, met voor de deur een volledig elektrisch wagenpark. Ook was zijn bedrijf de eerste Nederlandse organisatie die een humanoid robot als receptioniste aannam.

Naast zijn voorliefde voor technologie, heeft hij ook een hart voor mensen. Zijn medewerkers werken in zelfsturende teams met veel vrijheid en zelfstandigheid, omdat hij gelooft in de kracht van empowerment. Zijn medewerkers hebben bijvoorbeeld geen vaste vakantiedagen, maar mogen zelf bepalen wanneer en hoeveel zij vrij nemen.

Paul Veger weet goed wat er in het mkb speelt. Hij deelt zijn kennis en expertise over techniek en duurzaamheid. Zo is hij voorzitter van MKB!dee, een experimenteel project van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om met ondernemers, branches en onderwijs oplossingen te realiseren voor leven lang ontwikkelen in mkb-bedrijven. Ook zit hij in de selectiecommissie voor de Pro-Motor Awards van Katapult, een energizer voor bedrijven en onderwijs.