Kelly Weekers

“Je mindset is de succesformule”

Kelly Weekers (1989) is life & business coach voor ondernemers en schrijfster van de bestseller Happy Life 365.  Als model en Miss Nederland vliegt Kelly de wereld over maar ze besluit haar interesse in de mens verder te willen ontdekken. Opgegroeid in een ondernemersgezin is het starten van een bedrijf als coach een logische volgende stap. Ze coacht inmiddels duizenden ondernemers. Kelly is veelgevraagd spreker en expert bij bijvoorbeeld RTL Boulevard.

In 2011 wint Kelly de titel Miss Nederland en scoort ze een plek in de top-15 bij de Miss Universeverkiezing. Datzelfde jaar rondt ze haar studie Psychologie en Neurowetenschappen af en start ze haar bedrijf

KellyWeekers.comals life en business coach waarmee ze ondernemers met een jaaromzet van meer dan 100 duizend euro, helpt om succesvol te worden en te blijven. Ook organiseert ze exclusieve mastermindsessies voor haar klanten. Kelly is ook Tony Robbins Life & Board Certified Coach. Kelly is ervan overtuigd dat een no-nonsense denkwijze bijdraagt aan een leuker leven, zowel privé als zakelijk.

Kelly vindt dat niet je doorzettingsvermogen maar je mindset bepalend is voor je succes. Als je vastbesloten bent je doelstelling te bereiken, volgen de juiste beslissingen vanzelf.