Kelly Weekers

“6 veranderingen voor meer winst”

Als ondernemerscoach helpt Kelly ondernemers groeien in ideale klanten, winst en vrijheid. Ze studeerde af in klinische- en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht. Ze is schrijfster van bestseller Happy Life 365, veelgevraagd spreker en expert bij o.a. RTL Boulevard.

Binnen haar eigen onderneming KELLYWEEKERS.COM coachte zij duizenden mensen naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Als model en Miss Nederland vloog ze de hele wereld over, maar besloot ze haar interesse in de mens verder te willen bestuderen. Zij behaalde na haar succesvol afgeronde universitaire studie Psychologie en Neurowetenschappen nog een master aan de Universiteit van Utrecht. Opgegroeid in een ondernemersgezin was het starten van een eigen onderneming als coach de logische volgende stap.

Inmiddels draagt zij naast haar doctorandus titel ook die van Tony Robbins Life & Board Certified Coach. Ook is zij founder van online wellbeing platform GZNDenzo.nl wat zij in augustus 2018 heeft verkocht..

Wil jij weten welke 6 essentiele transformaties Kelly met haar onderneming heeft gemaakt om hoog winstgevend te worden? Klik hier om alvast haar gratis online training voor ondernemers te volgen.