Jos Huijbregts

Jos Huijbregts is CFO van The Ocean Cleanup – een ambitieus project om ronddrijvend plastic uit de Great Pacific Garbage patch te verwijderen. Boyan Slat (24) is daar de drijvende kracht. Boyan’s team bestaat uit ruim 50 jonge, slimme, innovatieve ingenieurs uit meer dan 10 verschillende landen. Jos Huijbregts vormt samen met Boyan en COO Lonneke Hollierhoek het Management Team van The Ocean Cleanup. Boyan is CEO met focus op externe relaties en technologie, Lonneke is COO met focus op project realisatie, Jos ondersteunt het team met  financiën, juridische zaken, IT en HR. 
 
Voordat Jos Huijbregts bij The Ocean Cleanup betrokken raakte was hij actief als leraar wiskunde en als CFO, COO en hoofd Mergers & Acquisitions van o.m. KEMA, HITEC, Randstad en Christie’s. Hij werkte in Nederland, Engeland, Belgie, Frankrijk en de VS en studeerde Econometrie aan de Vrije Universiteit (1990) en Teaching Mathematics aan Universiteit Utrecht (2016). 
 
Jos Huijbregts zal vertellen over de uitdagingen van The Ocean Cleanup, de noodzaak van het project en de aanpak van Boyan en zijn team. 
Photo credits: Jose Donatz
Registreer

Bekijk ook de andere sprekers