Ben Tiggelaar

“Alle inzichten en inspiratie om slimmer, beter en leuker leiding te geven aan jezelf, jouw bedrijf en de wereld om je heen.”

Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij is één van Nederlands meest gevraagde experts over leiderschap en verandering en helpt organisaties en individuen hun dromen om te zetten in actie.

Vanaf 2000 veroverde Ben met acht verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top tien. Bens nieuwste boek heet De Ladder en gaat over de psychologie achter verandering. Andere bekende titels zijn onder meer: Dromen Durven Doen, Dit wordt jouw jaar!, MBA in één dag en Mooi Werk. Bens boeken zijn over de hele wereld vertaald.

Daarnaast schrijft Ben een wekelijkse column over werk en management voor NRC Handelsblad.

Jaarlijks verzorgt Ben een groot aantal lezingen en seminars. Bens jaarlijkse seminar MBA in één dag, waaraan meer dan 17.600 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland. Inmiddels met licentienemers over de hele wereld.

Ben is visiting professor op het gebied van leiderschap en verandering IE Business School in Madrid. Een van de topinstituten van Europa. Ook gaf hij gastcolleges aan o.a. Harvard University, Nijenrode Business Universiteit, Rotterdam School of Management en Vlerick Leuven Gent Management School.

Registreer

Bekijk ook de andere sprekers