Arnout van den Bossche

“Ongelooflijk herkenbare kantoorsituaties”

Als je Arnout Van den Bossche tegenkomt op straat zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw.

Hij werkte jarenlang als ingenieur voor multinationals en overheidsbedrijven. Daar heeft hij gezien hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek kunnen maken. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,… In deze periode moest hij naar eigen zeggen meer komedie spelen dan nu op podium.

Vanaf 2009 is hij fulltime comedian en speelt hij uitsluitend voor uitverkochte zalen in Vlaanderen en Nederland. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Zijn humor vindt hij in dagelijkse herkenbare situaties op kantoor en prive. Arnout van den Bossche zult u na deze avond nooit meer vergeten.