Bestel tickets

Mocht het inschrijven via de onderstaande ticketmodule niet werken klik dan hier.

Algemene Voorwaarden

Informatie
Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.30 uur en wordt om 21.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het congres kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.

Deelnemen
De kosten per deelnemer bedraagt 134,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief uniek programma, garderobe, dinerbuffet, drankjes en goodiebag t.w.v. >99,95 euro tijdens het congres maar exclusief parkeerkaart (8 euro inclusief BTW).

Bevestiging, factuur en toegangsbewijs
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Een week voor het congres verzenden wij je e-ticket per e-mail naar je toe. Neem dit e-ticket mee als toegangsbewijs naar MKB Ondernemerscongres 2019. Koop geen kaarten via andere ticketpartijen dan Eventbrite.

Aanmeldvoorwaarden
Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren en restitutie van het aankoopbedrag niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.

Verstrekking persoonsgegevens
Het MKB Ondernemerscongres wordt door RTL Z georganiseerd. In opdracht van RTL Z verzorgen Buro van Oranje de klantenservice/eventproductie en Eventbrite de ticketservice. Je meldt je aan voor het MKB Ondernemerscongres 2019 door het inschrijfformulier van Eventbrite in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Registreer’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.

Wil je een groot aantal tickets (> 20 deelnemers) bestellen? Neem dan contact op met Buro van Oranje.