Bestel nu je ticket

Vroege vogel

0

verkocht

Regulier ticket

0

verkocht

  • Een dag vol inspiratie, kennis en connecties
  • Snelle registratie
  • 8.2 bezoekersoordeel MKBOC 2017
  • Inclusief dinerbuffet
99,95

Last minute

119,95

Wil je een groot aantal tickets bestellen? Neem dan contact op met Buro van Oranje: info@burovanoranje.nl

Algemene voorwaarden

Informatie
Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.30 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het congres kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.

Deelnemen
De kosten per deelnemer bedragen 99,95/119,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief garderobe, diner en drankjes tijdens het congres maar exclusief eventuele parkeerkaart. Wil je met de auto komen, kun je een parkeerkaart aan te schaffen op de congresdag.

Bevestiging, factuur en toegangsbewijs
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Neem je e-ticket mee als toegangsbewijs naar MKB Ondernemerscongres 2018. Koop geen kaarten via andere ticketpartijen dan Eventbrite.

Aanmeldvoorwaarden
Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.

Verstrekking persoonsgegevens
Het MKB Ondernemerscongres wordt door RTL georganiseerd. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Registreer’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.