Bestel nu je ticket

Regulier ticket

0

verkocht

  • Een dag vol inspiratie, kennis en connecties
  • Snelle registratie
  • 8.2 bezoekersoordeel MKBOC 2017
  • Inclusief dinerbuffet
  • Gratis met de trein
99,95

Last minute

0

verkocht

119,95

Vervoer

0

verkocht

Om te kunnen parkeren bij de Van Nellefabriek op 1 november dien je vooraf een parkeerticket te kopen. Het kopen van een parkeerticket op de dag zelf is niet mogelijk. Partner NS biedt gratis een 1e klas treinkaartje aan die u eveneens vooraf dient te bestellen.

18,15

Wil je een groot aantal tickets (> 20 deelnemers) bestellen? Neem dan contact op met Buro van Oranje.

Algemene voorwaarden

Informatie
Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.30 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het congres kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.

Deelnemen
De kosten per deelnemer bedragen 99,95/119,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief garderobe, diner en drankjes tijdens het congres maar exclusief eventuele parkeerkaart.

Bevestiging, factuur en toegangsbewijs
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Een week voor het congres verzenden wii je e-ticket per e-mail naar je toe. Neem dit e-ticket mee als toegangsbewijs naar MKB Ondernemerscongres 2018. Koop geen kaarten via andere ticketpartijen dan Eventbrite.

Parkeren
Om te kunnen parkeren bij de van Nellefabriek op 1 november dien je vooraf een parkeerticket te kopen. Dit vanwege de beperkte parkeercapaciteit in de omgeving.

LET OP: Het kopen van een parkeerticket op de dag zelf is niet mogelijk.

Een parkeerticket kun je alleen aanschaffen via deze link van partner Online Ticket.

Mocht je vragen of opmerkingen over de parkeertickets hebben dan kun je contact opnemen met OnlineTicket via info@onlineticket.nl of 038-4256700. 

Gratis met de trein
Wil jij gratis met de trein naar het MKB Ondernemerscongres komen? Met je NS Business Card ontvang je een gratis 1e klas dagkaart van onze partner NS. Klik hier om je gratis dagkaart aan te vragen.

Heb je nog geen NS Business Card? Vraag er hier kosteloos 1 aan

Aanmeldvoorwaarden
Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.

Verstrekking persoonsgegevens
Het MKB Ondernemerscongres wordt door RTL georganiseerd. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Registreer’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.