Programma

Met topsprekers als Ben Tiggelaar, Joop van den Ende en Jimmy Nelson geeft het MKB Ondernemerscongres je weer een dosis inspiratie om slimmer, beter en leuker te ondernemen!

 

De dag zit vol praktische inzichten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en effectiviteit. Daarnaast zijn verschillende experts en partners aanwezig om al je ondernemersvragen te beantwoorden.

 

 

*De komende periode wordt het programma steeds aangevuld met inspirerende sprekers.

12.30 – 13.30: Ontvangst en Registratie

Opening door dagvoorzitter Merel Westrik

 

Ben Tiggelaar – Slimmer, beter, leuker

De wereld van morgen verandert razendsnel. Als MKB-ondernemer wil je graag slim inspelen op belangrijke uitdagingen voor de toekomst. Ben Tiggelaar geeft praktische inzichten en oplossingen hoe je het verschil kunt maken voor jezelf, jouw bedrijf en de wereld om je heen.

  • Hoe krijg ik medewerkers enthousiast voor belangrijke vernieuwingen?
  • Welke rol speel ik als ondernemer in de verandering?
  • Slim innoveren doe je zo!

Interview met topondernemer Joop van den Ende

 

15.00 – 15.30: Pauze

Richard van Hooijdonck – Trend 2030

Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, big data, Internet of Things en virtual reality zorgen voor ongekende mogelijkheden. Bedrijven moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst.

 

  • Welke trends komen er op ons af?
  • Is mijn businessmodel futureproof?
  • Een stappenplan voor de toekomst!

17.30 – 19.00: Pauze en diner buffet

Kim Spinder – De MKB Innovatiewasstraat

1000 ideeën, maar gebeurt er nooit wat? Ontdek hoe je met  slimme en creatieve ideeën je bedrijf aantrekkelijk en leuker maakt voor je klanten en medewerkers.

  • Aan de slag met innovatie binnen je bedrijf.
  • Stop met praten, start met doen!
  • Leuk werk als voorwaarde voor gezamenlijk succes.

Jimmy Nelson – Homage to Humanity

Als fotograaf reist Jimmy Nelson de hele wereld over om inheemse culturen te documenteren. Maar als kunstenaar en creatief ondernemer balanceert Jimmy steeds tussen de wereld van creativiteit en commercie. Hoe kan je jezelf manifesteren als onafhankelijke kunstenaar én een bedrijf draaiende houden? Hij neemt ons mee in zijn meeslepende ervaring op een buitengewone reis.

21.00 – 22:30: Netwerkborrel