Partners

Het MKB Ondernemerscongres is ontzettend trots om samen met deze partners een prachtig congres te creëren voor jou als bezoeker. Samen met hen zetten we een unieke en inhoudelijke ervaring neer om jou als deelnemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren. Ben je benieuwd over de bijdrage van onze partners aan het MKB Ondernemerscongres? Neem dan hieronder een kijkje.

Wil je zelf meer weten over partnermogelijkheden m.b.t. het MKB Ondernemerscongres en RTL Z? Neem dan contact op met Lara Massink | Brand Partnershipmanager bij RTL Z | 06 46 10 74 88 | lara.massink@rtl.nl of Wouter Matthijs | Brand Partnershipmanager | 06 45 69 62 68

Essent is één van de toonaangevende energiebedrijven in Nederland en onderdeel van het internationale innogy. Wij willen iedereen in staat stellen hun leefwereld te verbeteren door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie. Met de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld.

Voor de zakelijke markt is het onze ambitie om energie besparen makkelijker te maken. Daarom ontwikkelen we diensten zoals de EnergieWetCheck waarmee ondernemers in 1 minuut weten of ze voldoen aan de Wet milieubeheer en welke energiebesparende maatregelen ze kunnen nemen en de EnergieFitScan waarmee zakelijk Nederland direct ziet hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten en welke maatregelen ze kunnen nemen om dit te realiseren. Kijk hier voor meer informatie.

Ondernemers hebben het beste talent nodig met de juiste vaardigheden. Ondersteund door de kracht van de nieuwste technologieën en data, biedt Randstad ondernemers het talent en de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun onderneming te laten groeien. Nu en in de toekomst.

Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. In Nederland bedienen we ruim 800.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. De Nederlandse economie zit in de lift, maar toch heeft 85% van het mkb moeite structureel te groeien. Daarom stimuleren wij ondernemers gezond te groeien door inzet van onze kennis, netwerken en financiële oplossingen. Want als het goed gaat met het mkb, gaat het goed met Nederland.

Het MKB doet internationaal zaken via DHL Express

Uw zending is meer dan een pakket alleen. Wat u ook verstuurt, DHL Express weet hoe uw zending het verschil kan maken. Niet alleen voor u maar ook voor uw klant.

DHL Express staat garant voor snelle levering, van pick-up tot aflevering. Via ons eigen wereldwijde expresnetwerk levert DHL uw producten op tijd en op het juiste adres. Bovendien volgt u uw zending eenvoudig online via Track & Trace. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met uw douanedocumenten en zorgen wij voor een soepele in- en uitklaring van uw pakket. Maar ook op het gebied van verpakkingen, lokale marktinformatie en E-commerce adviseren wij u graag. Zo zijn wij echt úw partner.

Wij staan op het MKB Ondernemerscongres voor u klaar met een team van internationale specialisten! Kijk hier voor meer informatie!

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijl zorg en medische zorg met ruim 4.000 medewerkers in dienst. Vanuit meer dan 65 vestigingen verspreid over het hele land bedienen wij 71.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

 

Zorg van de Zaak is een maatschappelijk betrokken organisatie. Zo is 40 procent van de aandelen ondergebracht in de  Zorg van de Zaak Foundation. Deze stichting heeft als doel bevolkingsgroepen en/of individuen in achterstandssituaties te ondersteunen bij problemen op sociaal, psychisch, medisch of lifestylegebied. Voor meer informatie kijk op: www.zorgvandezaak.nl

Onze missie is ‘meer winst voor iedere MKB ondernemer’. Meer winst kan bestaan uit meer Euro’s onderaan de streep, en ook meer grip en rust in je onderneming.

Als ondernemer houd je je met van alles bezig en ben je continue bezig in en met je bedrijf. Tijd om bewust áán je bedrijf te werken neem je vaak niet. Ken jij het gevoel dat je al jaren hard werkt maar dat er voor je gevoel te weinig verandert? Dan is MKS.Tools echt iets voor jou!

Stap voor stap leer je je bedrijf beter kennen en aan welke knoppen jij kunt draaien om je bedrijf een boost te geven! 9 van de 10 ondernemers zien binnen 3 maanden concrete positieve resultaten. Je krijgt (weer) grip op je bedrijf en je zal zien dat je met slechts enkele minuten per week gericht kunt werken aan een hogere winst en aan je ondernemingswaarde. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer info volgt.

Kaspersky Lab levert wereldwijd cyberbeveiliging en is opgericht in 1997. De beveiligingsexpertise en diepgaande kennis van bedreigingen van Kaspersky Lab wordt voortdurend omgezet in beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven, cruciale infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen. Het uitgebreide beveiligingsaanbod van het bedrijf omvat toonaangevende endpointbescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen te bestrijden. Meer dan 400 miljoen gebruikers worden beschermd door technologie van Kaspersky Lab en we helpen 270.000 zakelijke klanten te beschermen wat het belangrijkste voor hen is.

Op het MKB Ondernemerscongres verzorgt Jornt van der Wiel namens Kaspersky Lab een powersessie over Cybersecurity. Ook kun je de experts van Kasperky ontmoeten op het Experience Plein.

RTL Z is hét business platform van Nederland en inspireert vanuit die positie dagelijks via tv, web en events de managers, ondernemers, young professionals en techlovers van Nederland. RTL Z biedt non-stop Nieuws, Business, Beurs, Finance en Tech voor ondernemende mannen en vrouwen.