Partners

Het MKB Ondernemerscongres is ontzettend trots om samen met deze partners een prachtig congres te creëren voor jou als bezoeker. Samen met hen zetten we een unieke en inhoudelijke ervaring neer om jou als deelnemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren. Ben je benieuwd over de bijdrage van onze partners aan het MKB Ondernemerscongres? Neem dan hieronder een kijkje.

Wil je meer weten over partnermogelijkheden m.b.t. het MKB Ondernemerscongres en RTL Z? Neem dan contact op met:

Essent is één van de toonaangevende energiebedrijven in Nederland en onderdeel van het internationale innogy. Wij willen iedereen in staat stellen hun leefwereld te verbeteren door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie. Met de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld.

Voor de zakelijke markt is het onze ambitie om energie besparen makkelijker te maken. Daarom ontwikkelen we diensten zoals de EnergieWetCheck waarmee ondernemers in 1 minuut weten of ze voldoen aan de Wet milieubeheer en welke energiebesparende maatregelen ze kunnen nemen en de EnergieFitScan waarmee zakelijk Nederland direct ziet hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten en welke maatregelen ze kunnen nemen om dit te realiseren. Kijk hier voor meer informatie.

ONL voor Ondernemers is dé ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van de ondernemer laten horen. Het ondernemerschap moet namelijk aantrekkelijker worden. Over meer dan 75 onderwerpen, van het verminderen van regeldruk tot het vereenvoudigen van het belastingstelsel, nemen wij het in politiek Den Haag op voor de MKB-ondernemer. Ondernemers bepalen daarbij onze agenda, ONL onderneemt actie. Doe ook mee, zo kunnen wij samen Nederland ondernemender maken.

Voordeelwijnen.nl is de online wijnleverancier in Nederland en België voor bedrijven, horeca en consumenten. Voordeelwijnen.nl levert alleen kwaliteitswijnen tegen scherpe prijzen en staat garant voor een excellente service, snelle levering (binnen 24 uur), flexibiliteit en maatwerk. Ook voor alle relatiegeschenken kunt u bij Voordeelwijnen.nl terecht.