Partners

Het MKB Ondernemerscongres is ontzettend trots om samen met deze partners een prachtig congres te creëren voor jou als bezoeker. Samen met hen zetten we een unieke en inhoudelijke ervaring neer om jou als deelnemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren. Ben je benieuwd over de bijdrage van onze partners aan het MKB Ondernemerscongres? Neem dan hieronder een kijkje.

Wil je meer weten over partnermogelijkheden m.b.t. het MKB Ondernemerscongres en RTL Z? Neem dan contact op met:

Essent is één van de toonaangevende energiebedrijven in Nederland en onderdeel van het internationale innogy. Wij willen iedereen in staat stellen hun leefwereld te verbeteren door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie. Met de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld.

Voor de zakelijke markt is het onze ambitie om energie besparen makkelijker te maken. Daarom ontwikkelen we diensten zoals de EnergieWetCheck waarmee ondernemers in 1 minuut weten of ze voldoen aan de Wet milieubeheer en welke energiebesparende maatregelen ze kunnen nemen en de EnergieFitScan waarmee zakelijk Nederland direct ziet hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten en welke maatregelen ze kunnen nemen om dit te realiseren. Kijk hier voor meer informatie.

In Café Bepp zijn ondernemers aan het woord. Ze spreken over hun kansen, toekomst en soms ook zorgen. Marketing- en innovatieteams komen om te luisteren.

De teams gaan terug naar kantoor met bakken vol inzichten. Daarmee maken hun producten en diensten beter.

Café Bepp is het agile onderzoeksconcept van TrueTalk. Wij werken voor innovatieve corporates en overheden. Ons motto: we praten niet over, maar met de klant. Want alle moderne tools ten spijt, het echte gesprek is toch de beste manier om kennis op te halen. Klik hier voor meer informatie.