Partners

Het MKB Ondernemerscongres is ontzettend trots om samen met deze partners een prachtig congres te creëren voor jou als bezoeker. Samen met hen zetten we een unieke en inhoudelijke ervaring neer om jou als deelnemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren. Ben je benieuwd over de bijdrage van onze partners aan het MKB Ondernemerscongres? Neem dan hieronder een kijkje.

Wil je meer weten over partnermogelijkheden m.b.t. het MKB Ondernemerscongres en RTL Z? Neem dan contact op met:

Essent is één van de toonaangevende energiebedrijven in Nederland en onderdeel van het internationale innogy. Wij willen iedereen in staat stellen hun leefwereld te verbeteren door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie. Met de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld.

Voor de zakelijke markt is het onze ambitie om energie besparen makkelijker te maken. Daarom ontwikkelen we diensten zoals de EnergieWetCheck waarmee ondernemers in 1 minuut weten of ze voldoen aan de Wet milieubeheer en welke energiebesparende maatregelen ze kunnen nemen en de EnergieFitScan waarmee zakelijk Nederland direct ziet hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten en welke maatregelen ze kunnen nemen om dit te realiseren. Kijk hier voor meer informatie.

Bol.com behoort al jaren tot één van de populairste online winkels van Nederland en België. Bij bol.com kunnen klanten kiezen uit ruim 20 miljoen artikelen uit verschillende categorieën. Daarnaast is bol.com hét e-commerce platform voor ondernemers in Nederland en België. Bol.com werkt samen met meer dan 20.000 Nederlandse en Belgische partners om de inmiddels 10 miljoen gezamenlijke klanten een compleet assortiment te bieden tegen aantrekkelijke prijzen en levertijden.

Jumbo er nu ook voor de zakelijke boodschappen. We bezorgen niet alleen alles voor de koffie, de vergadering, de lunch en de vrijmibo. Maar ook schoonmaakmiddelen en servetjes. Kortom, alles wat je normaal ook vindt bij jouw Jumbo en meer. Via Jumbo.com heb je de keuze uit maar liefst 20.000 producten én een speciaal assortiment voor zakelijke klanten. Wat je ook bestelt, je kiest zelf een bezorgmoment dat jou het beste uitkomt. En je betaalt gemakkelijk achteraf op rekening.

Ook zakelijk profiteer je van de 7 Zekerheden van Jumbo. Zoals de laagsteprijsgarantie en onze service. Ervaar het gemak en bespaar tijd en geld. Lees er alles over op Jumbo.com/bedrijven

ONL voor Ondernemers is dé ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang: de stem van de ondernemer laten horen. Het ondernemerschap moet namelijk aantrekkelijker worden. Over meer dan 75 onderwerpen, van het verminderen van regeldruk tot het vereenvoudigen van het belastingstelsel, nemen wij het in politiek Den Haag op voor de MKB-ondernemer. Ondernemers bepalen daarbij onze agenda, ONL onderneemt actie. Doe ook mee, zo kunnen wij samen Nederland ondernemender maken.

Voordeelwijnen.nl is de online wijnleverancier in Nederland en België voor bedrijven, horeca en consumenten. Voordeelwijnen.nl levert alleen kwaliteitswijnen tegen scherpe prijzen en staat garant voor een excellente service, snelle levering (binnen 24 uur), flexibiliteit en maatwerk. Ook voor alle relatiegeschenken kunt u bij Voordeelwijnen.nl terecht.

Liefde voor koffie
Van de boon tot in je beker

Je beste dagen op kantoor beginnen met goede koffie. En de beste koffie begint bij de bonen. De bonen van Redbeans zijn met de hand geplukt. We branden ze zelf. In Nederland. En in alle rust. Want slowroast bonen smaken rijker. Onze bonen gaan in machines die we zelf hebben ontworpen. Zo weten we zeker dat alle nuances tot hun recht komen. En proef je onze liefde voor koffie. In alles wat we voor jou en je collega’s doen.

Redbeans verzorgt de koffie tijdens het MKB Ondernemerscongres. Tot dan.

Kenneth Smit trainingen zijn bijzonder interactief. Theorie is ondersteunend en niet leidend. In interactieve sessies, workshops en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. De deelnemers leren ook veel van hun collega deelnemers. De rollenspelen worden toegesneden op jouw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan en…. aantoonbaar succesvoller zal zijn!

Het Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap (NLPO) is een samenwerkingsverband van lectoren in het HBO, dus ook van kunst, horeca en agrarisch hoger onderwijs, die actief zijn op het brede gebied van ondernemerschap. Ons onderzoeksdomein is toegepast onderzoek in de levenscyclus van ondernemer en onderneming in het mkb. Enkele onderzoeksthema’s zijn starten, falen, groeien, innoveren, financieren, liquideren, internationaliseren, verkopen, goed bestuur, data analytics, samenwerken, familiebedrijven.

Jaarlijks wordt een onderzoekseminar georganiseerd en worden 5 (thema) bijeenkomsten gehouden. De meeste hogescholen in Nederland zijn aangesloten. Het platform wordt bestuurd door een roulerend kernteam (Ilse Matser, Ger Post, Steven de Groot), met voorzitter (Lex van Teeffelen) en secretaris (Ingrid Wakkee). Het NLPO werkt samen met (internationale) ondernemersorganisaties, brancheorganisaties, ministeries en Dutch Academy of Research on Entrepreneurship (DARE).

Office Centre is dé partner in kantoorsupplies voor ondernemers.
Van pen tot tablet, van bureaustoel tot compleet ingericht kantoor en van opbergbox tot koffie. En of je er nu één nodig hebt of duizend, wij kunnen het voor je regelen.
Daarnaast bieden we uitgebreide drukwerkservices, onderhoud en installatie op technologische producten en PostNL Business Points voor frankeer- en verzendoplossingen in al onze 39 vestigingen en op officecentre.nl
Kortom, het gemak van alles onder één dak voor ondernemers.

Het is de Italiaanse zin “fare una bella figura” ( jezelf presenteren op de best mogelijke manier) die Cavallaro Napoli als merk zo typeert. Een merk dat niet bang is om op te vallen. Om klassiekers opnieuw uit te vinden, met een eigen Cavallaro twist. Om mensen te inspireren de allerbeste versie van zichzelf te zijn. Van onberispelijke overhemden tot perfect passende blazers, elk item wordt altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure. “Eigentijds, elegant en met een preppy twist – Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning.

Managers Carbon Network (MCN) is hét zakelijke netwerk voor ondernemende managers en executives. Wij verbinden jou persoonlijk om meer business te genereren. Binnen dit exclusieve netwerk is elke branche vertegenwoordigd en gunnen de leden elkaar meer business. Wanneer je deel uitmaakt van dit netwerk, krijg je onder andere toegang tot inspirerende events, coaching en onbeperkte NCOI-trainingen via Qragt en de exclusieve personal services van Pearlcard voor jou en het hele gezin. Gun jezelf een carrièreboost!