Partners

Het MKB Ondernemerscongres is ontzettend trots om samen met deze partners een prachtig congres te creëren voor jou als bezoeker. Samen met hen zetten we een unieke en inhoudelijke ervaring neer om jou als deelnemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren. Ben je benieuwd over de bijdrage van onze partners aan het MKB Ondernemerscongres? Neem dan hieronder een kijkje.

Wil je zelf meer weten over partnermogelijkheden m.b.t. het MKB Ondernemerscongres en RTL Z? Neem dan contact op met Lara Massink | Brand Partnershipmanager bij RTL Z | 06 46 10 74 88 | lara.massink@rtl.nl

RTLZ_logo_mkb2

RTL Z is hét business platform van Nederland en inspireert vanuit die positie dagelijks via tv, web en events de managers, ondernemers, young professionals en techlovers van Nederland. RTL Z biedt non-stop Nieuws, Business, Beurs, Finance en Tech voor ondernemende mannen en vrouwen.

randstad_logo2

Randstad is dit jaar partner van het MKB Ondernemerscongres. Meer informatie volgt.

Essent is één van de toonaangevende energiebedrijven in Nederland en onderdeel van het internationale innogy. Wij willen iedereen in staat stellen hun leefwereld te verbeteren door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie. Met de productie van groene stroom uit hernieuwbare bronnen, zoals wind en zon werken we aan een duurzamere wereld.

Voor de zakelijke markt is het onze ambitie om energie besparen makkelijker te maken. Daarom ontwikkelen we diensten zoals de EnergieWetCheck waarmee ondernemers in 1 minuut weten of ze voldoen aan de Wet milieubeheer en welke energiebesparende maatregelen ze kunnen nemen en de EnergieFitScan waarmee zakelijk Nederland direct ziet hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten en welke maatregelen ze kunnen nemen om dit te realiseren. Kijk hier voor meer informatie.

DHL_rgb

DHL is dit jaar partner van het MKB Ondernemerscongres. Meer informatie volgt.

kompasgroep_logo2

MKG is dit jaar partner van het MKB Ondernemerscongres. Meer informatie volgt.