Kom eens langs in ons Café!

Het nieuwe tv-programma van RTL Z met Antoin Peeters (RTL Nieuws)

Tijdens de MKB Ondernemerscafes gaat Antoin Peeters in gesprek met de meest spraakmakende ondernemers en experts van Nederland. Een middag en/of avond vol inspiratie, zakelijke tips en netwerkgelegenheid met andere ondernemers. 

Opnamedag 16 mei 2019

Op 16 maart was de 2e opnamedag van het MKB Ondernemerscafé. Op deze dag namen wij vier afleveringen op in AFAS Stadion in Alkmaar. Onze gasten waren ondernemers Marco Aarnink, Bas van de Veldt, Dirk Scheringa, Jose Woldring en experts Sven van Hulst, Pacelle van Goethem, Charlotte van ’t Wout en Eline Leijten. Deze afleveringen worden vanaf 22 mei wekelijks uitgezonden op RTL Z. De presentatie van het MKB Ondernemerscafe is in handen van Antoin Peeters (bekend van RTL Nieuws).

Opnamedag 27 maart 2019

Op 27 maart 2019 was de 1e opnamedag van het MKB Ondernemerscafé. Op deze dag namen wij vier afleveringen op in Paleis Soestdijk in Baarn. Onze gasten waren ondernemers John van Zweden, Dirk de Bruijn, Juul Manders, Dirk Scheringa, Charlotte van ’t Wout en experts Kelly Weekers en Ben Tiggelaar. Deze afleveringen kun je hier terugkijken. De presentatie van het MKB Ondernemerscafe is in handen van Antoin Peeters (bekend van RTL Nieuws).

MKB Ondernemercongres

MKB Ondernemerscongres

Het MKB Ondernemerscongres van RTL Z is hét belangrijkste jaarlijks terugkerende business-event voor Nederlandse mkb-ondernemers. Samen met 3000 mkb-ondernemers, de meest spraakmakende sprekers en unieke partners uit het zakenleven stap je even uit de dagelijkse praktijk. De vijfde editie van het congres biedt een mix van alle inspiratie, kennis en netwerkmomenten die je nodig hebt om jezelf als ondernemer en je bedrijf te blijven ontwikkelen.

MKB Ondernemers Congres

Inspiratiebeelden