Kom eens langs in ons Café!

Het nieuwe tv-programma met netwerkborrel voor ondernemers.

Een avond vol inspiratie, zakelijke tips en een gezellig samenzijn met andere ondernemers. Komend jaar reist het nieuwe tv-programma van RTL Z: MKB Ondernemerscafe door Nederland en komen we met opnames en events bij jou in de buurt. Tijdens de MKB Ondernemerscafes gaan we in gesprek met de meest spraakmakende ondernemers van Nederland, volgen we minicolleges van de beste experts en wordt onze ondernemersvisie gevormd door de scherpste opiniemakers om jou als ondernemer met nog meer kennis en inspiratie huiswaarts te laten keren.

Opnamedag 27 maart 2019

Op 27 maart was de 1e opnamedag van het MKB Ondernemerscafé . Op deze dag namen wij vier afleveringen op in Paleis Soestdijk. Deze afleveringen worden vanaf 25 april wekelijks uitgezonden op RTL Z. De presentatie van het MKB Ondernemerscafe is in handen van Antoin Peeters (bekend van RTL Nieuws).

MKB Ondernemercongres

MKB Ondernemerscongres

Het MKB Ondernemerscongres van RTL Z is hét belangrijkste jaarlijks terugkerende business-event voor Nederlandse mkb-ondernemers. Samen met 3000 mkb-ondernemers, de meest spraakmakende sprekers en unieke partners uit het zakenleven stap je even uit de dagelijkse praktijk. De vijfde editie van het congres biedt een mix van alle inspiratie, kennis en netwerkmomenten die je nodig hebt om jezelf als ondernemer en je bedrijf te blijven ontwikkelen.

MKB Ondernemers Congres