Reis gratis 1e klas naar het congres!

Als trotse partner van het MKB Ondernemerscongres biedt NS-Business Card je ook dit jaar de mogelijkheid om gratis 1e klas retour met de trein naar het MKB Ondernemerscongres te reizen (naar Rotterdam CS of Schiedam Centrum).Wil jij ook gratis 1e klas naar het MKB Ondernemerscongres met NS-Business Card? Dat kan! Je kunt op de volgende manieren aan de gratis 1e klas dagkaart komen:

Ik heb een NS-Business Card
Vul dan uiterlijk op maandag 29 oktober 2018 om 23:59 uur het formulier in om 1e klas te reizen. Je ontvangt dan in week 44 een e-mail van NS met daarin een code om een gratis 1e klas dagkaart aan te vragen.

Ja, ik wil 1e klas reizen

Ik heb nog geen NS-Business Card
Vraag dan uiterlijk op maandag 29 oktober om 23:59 uur een gratis NS-Business Card aan, met of zonder abonnement, en vul bij stap 4 actiecode 9FS in. Je ontvangt in week 44 een e-mail van NS met daarin een code om een gratis 1e klas dagkaart aan te vragen.

Ja, ik wil een NS-Business Card aanvragen en gratis 1e klas reizen

Wat is de NS-Business Card?
NS-Business Card is dé mobiliteitskaart voor ondernemend Nederland. Zo reis je comfortabel met het gehele openbaar vervoer, zonder saldo te laden. Je stapt dus zo in de trein, bus, metro, tram, maar ook op de OV-fiets. Gebruik je de kaart niet dan betaal je ook niet. Je krijgt al deze diensten met de NS-Business Card zonder vaste kosten en betaalt achteraf voor het gebruik ervan. Maak je geen gebruik van een dienst? Dan kost je dus niets.